Προσφορά!
, ,

Tester Dolce Gabbana The One Eau de Toilette 100ml

Brand:
Brands


Availability:

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες


Tester Dolce Gabbana The One Eau de Toilette 100ml

Κωδικός προϊόντος: 184781

Τιμή λιανικής

54.01

Τιμή προσφοράς

40.51

Έκπτωση

- 25%


Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Το The One Eau De Toilette από τον οίκο Dolce & Gabbana είναι ένα γυναικείο άρωμα που κυκλοφόρησε το 2017. Οι νότες κορυφής είναι το περγαμόντο, το λευκό ροδάκινο, το μανταρίνι και το λίτσι. Οι μεσαίες νότες είναι το κρίνο, το γιασεμί, τα άνθη πορτοκαλιάς και το υλάνγκ υλάνγκ. Οι νότες της βάσης είναι ο μόσχος , η βανίλια, το βέτιβερ, τα βρύα και το κεχριμπάρι.

Τι είναι τα Τester;

Τα tester είναι μία εκδοχή των καλλυντικών προϊόντων που πωλείται όμως χωρίς την όμορφη συσκευασία της ολοκληρωμένης εκδοχής του προϊόντος.

Οι εταιρείες τα χρησιμοποιούν για να μπορούν οι πελάτες των καταστημάτων να δοκιμάζουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν. Περιέχουν ακριβώς το ίδιο προϊόν, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, και πωλούνται σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα, όπως ακριβώς η πλήρης εκδοχή του ίδιου προϊόντος.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε κάποια αρώματα, η συσκευασία τους δεν περιέχει τυχόν ακριβά τμήματα (όπως π.χ. περίτεχνα καπάκια), σε μια προσπάθεια των εταιρειών να μειώσουν το κόστος της παρασκευής τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, πρόκειται για την ίδια ακριβώς συσκευασία, όπου αναγράφεται η λέξη tester, συχνά με ένα απλό αυτοκόλλητο.

Αν αυτές οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο για εσάς (π.χ. δεν αγοράζετε το προϊόν για δώρο), τότε η αγορά ενός tester σας συμφέρει περισσότερο, γιατί πρόκειται για ακριβώς το ίδιο προϊόν, χωρίς το επιπλέον κόστος της πλήρους συσκευασίας.