Προσφορά!
,

Tester Dolce Gabbana Light Blue Swimming in Lipari Eau de Toilette 125ml

Brand:
Brands
Availability:

2 σε απόθεμα, παράδοση σε 1-3 ημέρες


Tester Dolce Gabbana Light Blue Swimming in Lipari Eau de Toilette 125ml

Κωδικός προϊόντος: 183854

Τιμή λιανικής

48.00

Τιμή προσφοράς

47.99

Έκπτωση

- 0%

2 σε απόθεμα, παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το Light Blue Swimming in Lipari από τον οίκο Dolce & Gabbana είναι ένα υδάτινο άρωμα για άνδρες και κυκλοφόρησε το έτος 2015. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ και θαλασσινό αλάτι, οι μεσαίες νότες είναι μανταριν ορανζ και δεντρολίβανο, οι νότες της βάσης είναι νότες ξύλων, μόσχος και ζωϊκό άμπερ.

 

Κατηγορίες: ,

Τι είναι τα Τester;

Τα tester είναι μία εκδοχή των καλλυντικών προϊόντων που πωλείται όμως χωρίς την όμορφη συσκευασία της ολοκληρωμένης εκδοχής του προϊόντος.

Οι εταιρείες τα χρησιμοποιούν για να μπορούν οι πελάτες των καταστημάτων να δοκιμάζουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν. Περιέχουν ακριβώς το ίδιο προϊόν, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, και πωλούνται σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα, όπως ακριβώς η πλήρης εκδοχή του ίδιου προϊόντος.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε κάποια αρώματα, η συσκευασία τους δεν περιέχει τυχόν ακριβά τμήματα (όπως π.χ. περίτεχνα καπάκια), σε μια προσπάθεια των εταιρειών να μειώσουν το κόστος της παρασκευής τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, πρόκειται για την ίδια ακριβώς συσκευασία, όπου αναγράφεται η λέξη tester, συχνά με ένα απλό αυτοκόλλητο.

Αν αυτές οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο για εσάς (π.χ. δεν αγοράζετε το προϊόν για δώρο), τότε η αγορά ενός tester σας συμφέρει περισσότερο, γιατί πρόκειται για ακριβώς το ίδιο προϊόν, χωρίς το επιπλέον κόστος της πλήρους συσκευασίας.