Προσφορά!
,

Tester Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau De Parfum 100ml

Brand:
Brands
Availability:

1 σε απόθεμα, Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


Tester Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau De Parfum 100ml

Κωδικός προϊόντος: 211185

Τιμή λιανικής

58.10

Τιμή προσφοράς

31.35

Έκπτωση

- 46%

1 σε απόθεμα, Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το Encre Noire A L`Extreme από τον οίκο Lalique είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες.Το Encre Noire A L`Extreme κυκλοφόρησε το έτος 2015. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Ρητίνη ελεμι και Κυπαρίσσι, οι μεσαίες νότες είναι Βέτιβερ Αϊτής, Βέτιβερ, ρίζα ίρις και θυμίαμα, οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, σανδαλόξυλο και Βενζόη.

Τι είναι τα Τester;

Τα tester είναι μία εκδοχή των καλλυντικών προϊόντων που πωλείται όμως χωρίς την όμορφη συσκευασία της ολοκληρωμένης εκδοχής του προϊόντος.

Οι εταιρείες τα χρησιμοποιούν για να μπορούν οι πελάτες των καταστημάτων να δοκιμάζουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν. Περιέχουν ακριβώς το ίδιο προϊόν, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, και πωλούνται σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα, όπως ακριβώς η πλήρης εκδοχή του ίδιου προϊόντος.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε κάποια αρώματα, η συσκευασία τους δεν περιέχει τυχόν ακριβά τμήματα (όπως π.χ. περίτεχνα καπάκια), σε μια προσπάθεια των εταιρειών να μειώσουν το κόστος της παρασκευής τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, πρόκειται για την ίδια ακριβώς συσκευασία, όπου αναγράφεται η λέξη tester, συχνά με ένα απλό αυτοκόλλητο.

Αν αυτές οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο για εσάς (π.χ. δεν αγοράζετε το προϊόν για δώρο), τότε η αγορά ενός tester σας συμφέρει περισσότερο, γιατί πρόκειται για ακριβώς το ίδιο προϊόν, χωρίς το επιπλέον κόστος της πλήρους συσκευασίας.