Προσφορά!

GoPro Hero 5 Black Action Camera

Brand:
Brands
Availability:

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες


GoPro Hero 5 Black Action Camera

Κωδικός προϊόντος: 173087

Τιμή λιανικής

470.00

Τιμή προσφοράς

289.00

Έκπτωση

- 39%

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

  • Η Action Camera Hero 5, είναι η πιο δυνατή και εύκολη στη χρήση GoPro που κυκλοφορεί, χάρη στο βίντεο, τον φωνητικό έλεγχο, την απλότητα του ενός κουμπιού, την οθόνη αφής και τον αδιάβροχο σχεδιασμό της. Ομαλά σταθεροποιημένο βίντεο, καθαρός κρυστάλλινος ήχος και η ποιότητα Pro στην καταγραφή εικόνων, συνδυάζονται με το GPS για να κάνουν την Hero 5, απλά την καλύτερη GoPro.
  • Όταν έρθει η ώρα να επεξεργαστείς και να μοιραστείς το υλικό σου, η Hero 5 αυτόματα το ανεβάζει στον cloud GoPro Plus λογαριασμό σου για εύκολη πρόσβαση στο τηλέφωνό σου. Στη συνέχεια μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικά βίντεο αυτόματα με το Quik, την εφαρμογή επεξεργασίας GoPro.
  • Απόλαυσε τον έλεγχο της GoPro Hero 5 χωρίς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου, απλά δίνοντάς της, φωνητικές εντολές. Ο φωνητικός έλεγχος, σου ανοίγει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο από δυνατότητες!
  • Η Action Camera Hero 5, διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό και είναι αδιάβροχη έως τα 10 μέτρα χωρίς κάποιο περίβλημα, έτσι ώστε να μπορείς να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή!
  • Η Hero 5 μπορεί να συλλάβει εντυπωσιακά βίντεο χωρίς ενοχλητικά ‘κουνήματα’ και κραδασμούς, είτε την κρατάς στο χέρι, είτε είναι τοποθετημένη πάνω στον εξοπλισμό σου, λόγω της προηγμένης σταθεροποίησης βίντεο που διαθέτει.
  • ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 Έτη
Κατηγορία: